Smiley Facebook Google+
Dronningborg Pizza

Vilkår og Betingelser

  1. Du skal angive dit eget navn, hvilket offentliggøres sammen med bedømmelsen. Det foretrækkes at du angiver dit fulde navn. Den minimale angivelse er forbogstav i fornavn med efternavn. Eller alternativt fornavn med forbogstav i efternavn.
  2. Du skal angive din egen e-mail addresse og den skal være gyldig. Din e-mail adresse offentliggøres ikke. Din e-mail adresse vil blive brugt til at kommunikere med dig vedr. dine bedømmelser og når ellers Dronningborg Pizza har brug for at komme i kontakt med dig.
  3. Navne på ansatte må ikke nævnes.
  4. Du må kun tilføje 1 bedømmelse pr. bestilling.
  5. Det er ikke tilladt at indgive bedømmelser der indeholder injurier, racistiske ytringer eller materiale som direkte eller indirekte kan skade og/eller påvirke Dronningborg Pizza i negativ retning. Det er ikke tilladt at benytte dbpizza.dk til at genere eller chikanere andre. Overtrædelse af ovennævnte kan medføre politianmeldelse.
  6. Dronningborg Pizza påtager sig intet ansvar for brugernes ytringer og adfærd. Det påhviler de enkelte brugere at overholde gældende dansk lovgivning - herunder indbefattet injurie- og ophavsretslovgivning, samt straffelovens paragraf 266b om racisme. Overtrædelser vil om nødvendigt blive politianmeldt, samt medføre øjeblikkelig sletning af bedømmelserne. Dronningborg Pizza forbeholder sig rettet til uden varsel at kunne fjerne bedømmelser eller andre data.
  7. Dronningborg Pizza eller personerne bag, kan på ingen måde gøres erstatningsansvarlig for de informationer som findes på websitet, uanset om disse informationer mod forventning skulle være ukorrekte. Dronningborg Pizza kan derfor ikke pålægges ansvar for skader eller tab, der direkte eller indirekte er pådraget på grundlag af de informationer som findes. Dronningborg Pizza påtager sig intet ansvar for indholdet på andre websider der linkes til.

Ris & Ros

Er der noget, du er utilfreds med, har du gode idéer, forslag til forbedringer eller er du tilfreds med den service, vi giver dig?

Vi hører gerne fra dig - for dine synspunkter (uanset om det er ris eller ros) er værdifulde for os!

 (offentliggøres sammen med bedømmelsen)


 (offentliggøres ikke)

Din bedømmelse: (1 til 5)
1 2 3 4 5

CAPTCHA Image   Reload Image
Indtast koderne: *:
Lækkert, som altid
Skrevet af: Sanne Hagenau   |   
lørdag, 6 januar 2018 kl. 18:18
god og lækker på fyld og bund
Skrevet af: Conny Nørbo nielsen   |   
lørdag, 10 februar 2018 kl. 10:43
God mad og service
Skrevet af: Torben Jensen   |   
mandag, 19 marts 2018 kl. 15:29
Lækre pizzaer som var rygende varme! Hurtig levering af sødt bud!
Skrevet af: ann Zimmermann   |   
onsdag, 11 april 2018 kl. 20:14
Altid lækker pizza med god sprød bund og er altid færdig til den bestilte tid
Skrevet af: Anne Poulsen   |   
torsdag, 14 juni 2018 kl. 20:02
Super god og hurtig betjening. Altid venlig og im?dekommende :) og de bedste pizzaer O Randers ☺️☺️
Skrevet af: Heidi christensen   |   
lørdag, 30 juni 2018 kl. 21:11
Perfekt 👍👍👍
Skrevet af: Arne Pr?stgaard   |   
lørdag, 14 juli 2018 kl. 21:33